termex

Kaikkien aikojen eriste.

puu kiertää ekologisesti

Energiansäästöä ja asumismukavuutta ekologisella kierrätystuotteella

Talosi eristäminen Termex-Selluvillalla on helppo ja kustannustehokas tapa vaikuttaa talosi asumisviihtyisyyteen sekä energiatehokkuuteen kaikkina vuodenaikoina. Termex-Selluvillalla eristetty talo on lämmin talvella ja viileä kesällä

Termex-Selluvilla on ekologisesti keräyspaperista valmistettu palo- ja kosteusturvallinen puhalluslämmöneriste moderniin rakentamiseen. Vedoton, tasainen huonelämpö sekä erinomainen sisäilma takaavat ainutlaatuisen asumismukavuuden. Hengittävässä kodissa on miellyttävä asua. Riippuen talosi iästä, lämmitysmuodosta sekä aikaisemmasta eristyksestä, Selluvilla-lisäeristys maksaa itsensä takaisin muutamassa vuodessa.

Helppo asennus puhaltamalla

Puhaltamalla suoritettava asennus on nopea ja helppo tapa eristää talosi yläpohja, seinät ja alapohja ekotehokkaasti. Esimerkiksi keskikokoisen omakotitalon tai rivitalon yläpohjan lisäeristäminen hoituu useimmiten yhdellä käynnillä parissa tunnissa. Tapauskohtaisesti Selluvilla voidaan puhaltaa lisäeristyksissä suoraan vanhan eristyksen päälle.
Termex-Selluvillan valmistusprosessissa hyödynnetään jo kertaalleen teollisesti jalostettua puuta valmistamalla kierrätyspaperikuidusta eristettä energiatehokkaampaan asumiseen. Selluvillan tuotannossa hyödynnetään ekoenergiaa.

Call Now ButtonSoita heti!