selluvilla savonlinna

Tee se itse - vaihtoehto

Osta meiltä villat niin saat villanpuhalluskoneen lainaan! Mukana tulee tarvittaessa aggregaatti, joten sähköttömätkään kohteet eivät ole ongelma. Lisäksi saat meiltä laadukkaat selluvillan kanssa yhteensopivat Termex Retro ja Kraft ilmansulkupaperit teippeineen. Koko paketti siis!

Termex selluvilla

Termex selluvilla valmistetaan kierrätyspaperikuidusta hyödyntämällä jo kertaalleen jalostettua puuta. Kun valmistusprosessissa lisäksi hyödynnetään tuulivoimaa, voidaan puhua todella vihreästä tuotteesta. Termex selluvillasta tekee erinomaisen eristeen sen saumaton rakenne puhallettuna sekä sen hengittävyys. Juuri hengittävyyden ansiosta selluvilla on turvallinen valinta kaikkiin kohteisiin ja myös vanhojen eristeiden päälle. Termex selluvilla on muuten täysin kotimainen tuote!

Termexiltä on nyt saapunut markkinoille myös uusi, entistäkin vihreämpi eriste Termex Green. Se on täysin booriton puukuitueriste jonka  palonestoaineena käytetään alumiinihydroksidia. Kuten kierrätyspaperi, myös alumiinihydroksidi on kiertotaloustuote, sitä saadaan alumiinin louhinnan sivutuotteena. Termex Green sisältää lisäksi natriumbentsonaattia, jota esiintyy myös luonnossa esimerkiksi puolukoissa suojaamssa marjaa ja lehtiä tuholaisilta ja mikrobeilta.

Ilmansulkupaperit

Selluvillalla eristämällä voidaan toteuttaa muoviton, ns. hengittävä vesihöyryä läpäisevä rakenne. Hengittävyyttä ei pidä kuitenkaan sekoittaa ilman liikkumiseen, myös selluvilla eristettäessä täytyy rakenteen olla ehdottoman ilmatiivis. Sitä varten Termex tarjoaa rakentajille kaksi loistavaa  ilmansulkupaperia, Kraft ja Retro.

Kraft on verkkovahvistettu suomessa valmistettu monikerroksinen ilmansulkutuote, joka on suunniteltu torjumaan haitallisia ilmavirtauksia rakenteiden läpi. Se läpäisee vesihöyryä, eli antaa rakenteen hengittää.

Retro on muuten vastaava tuote, mutta laminoimaton ja yksikerroksinen.

Ota yhteyttä ja kysy asiantuntijaltamme neuvoja oikean tuotteen valintaan!

Call Now ButtonSoita heti!