termex puhallusvilla

Termex selluvilla ja Sidox lisäaine

Villa-Veikot käyttää Termexin laadukkaita kotimaisia tuotteita. Voit lukea niistä lisää alta, tai Termexin kotisivuilta

Termex selluvilla ja Termex Green

Termex selluvilla valmistetaan kierrätyspaperikuidusta hyödyntämällä jo kertaalleen jalostettua puuta. Kun valmistusprosessissa lisäksi hyödynnetään tuulivoimaa, voidaan puhua todella vihreästä tuotteesta. Termex selluvillasta tekee erinomaisen eristeen sen saumaton rakenne puhallettuna sekä sen hengittävyys. Juuri hengittävyyden ansiosta selluvilla on turvallinen valinta kaikkiin kohteisiin ja myös vanhojen eristeiden päälle. Termex selluvilla on muuten täysin kotimainen tuote!

Termexiltä on nyt saapunut markkinoille myös uusi, entistäkin vihreämpi eriste Termex Green. Se on täysin booriton puukuitueriste jonka  palonestoaineena käytetään alumiinihydroksidia. Kuten kierrätyspaperi, myös alumiinihydroksidi on kiertotaloustuote, sitä saadaan alumiinin louhinnan sivutuotteena. Termex Green sisältää lisäksi natriumbentsonaattia, jota esiintyy myös luonnossa esimerkiksi puolukoissa suojaamssa marjaa ja lehtiä tuholaisilta ja mikrobeilta.

Sidox lisäaineistus

Termex Sidox pitää eristeen paikoillaan rakenteessa. Eriste pitää muotonsa, eikä tuuli pääse liikuttamaan sitä. Uusi huippunsa kehitetty lisäaine ja sen asennustapa sitoo selluvillan kuidut toisiinsa ja rakenteisiin. Sidox yhdistää levyeristeiden mittapysyvyyden ja puhalluseristeiden asentamisen helppouden, saumattomuuden, nopeuden ja kustannustehokkuuden.

villanpuhallusta
Call Now ButtonSoita heti!